Nordmann skutt i Thailand

Denne reiseguiden skulle ta seg av hyggelige reisenyheter, og tips om ulike feriemål. Desverre så viser det seg at den første nyheten om smilets land, handler om kriminalitet. En norsk familiefar er skutt i byen Korat nord i Thailand, og utenriksdepartementet forteller at mannen er innlagt på sykehus, men vil ikke fortelle så mye mer om episoden. Ingen flere opplysninger er offisielle enda, bortsett fra at mannen er pappa til 2 barn. Om det er en fastboende nordmann, eller om det er en turist har egentlig ikke så mye å si, trist er det uansett. Ingenting er blitt sagt om de bodde på hotel, eller om dette var en familie som bodde privat enda. Men nå i kveld bekrefter den norske ambassaden i Bangkok at det er snakk om en fastboende nordmann med thailandsk kone og to små barn.

Nå er det enn så lenge ingen som vet årsaken til dette dramaet, men veldig synd for de involverte, og for Thailand som feriemål. Ambassaden i Bangkok følger i hvert fall saken.

Den neste nyheten fra denne nye reiseguiden er forhåpentligvis litt mer oppløftende. Mange tusen nordmenn kommer til å besøke Thailand i løpet av vinteren, og erfaringsmessig vil veldig få av de møte på slik kriminalitet som har skjedd her. Følg med for flere reisenyheter fra Thailand, og flotte reisemål som Phuket, Pattaya og Koh Samui. Og en riktig god ferie til dere som allerede er på vei til smilets land.