Hua Hin et drømmested

Hua Hin er en populær ferieby i Thailand omlag 200 kilometer sør for Bangkok. Byen fungerer som en avslappende oase både for beboere fra Bangkok og internasjonale turister. Etter at den sydlige jernbanen ble ferdig, har Hua Hin blitt det første og mest populære strandstedet i  Thailand. Denne kystbyen forbindes vanligvis med de thailandske kongelige. Kongefamilien var blant de første til å erklære Hua Hin som den beste feriedestinasjonen i Thailand, og gjennom årene byen har beholdt sin sjarm og aristokratiske appell. 

Hua Hin er kjent for sin ferske sjømat som er tilgjengelig over hele byen. Naresdamri Road er et populært område på grunn av sine restauranter. I nærheten er fiskehavnen hvor du kan få fersk sjømat hver morgen. I tillegg til sjømat og tradisjonell thailandsk mat, finnes det en rekke indiske, italienske, tyske og andre internasjonale restauranter å velge mellom.

Dette området av Thailand er fyllt med vakre steder å besøke. Hua Hin har fem kilometer med sand som ender i klipper hvor du finner et buddhistisk tempel. Togstasjonen i Hua Hin er den mest pittoreske togstasjonen du finner i Thailand. The Nightly Street Market er en favoritt både for turister og lokalbefolkningen.

Av aktiviteter kan Hua Hin by på; fiske, kite-boarding, kampsport, matlagingskurs, fotturer, sykling, snorkling, vannsport, ridning og golf. Du finner noen av de beste golfbanene i Thailand i dette området. Alt i alt er Hua Hin et meget behagelig reisemål med flotte strender, god mat og fantastisk natur. God ferie til Thailand!