Bangkok en verdensby

Hovedstaden i Thailand, Bangkok kan man skrive om i timesvis uten å gå lei. Det er en av de mest revitaliserende og elektrifiserende byer i hele verden. Bangkok sikrer deg et gripende og spennende utvalg av kultur og historie. Bangkok lever opp til sitt rykte som verdensmetropol, og man kan gå rett fra stillheten i templer og det fortryllende flytende markedet, direkte til det ekstravaganse Patpong distriktet.

Livfulle markedsplasser og en pulserende kombinasjon av mennesker fra hele verden, sikrer deg at Bangkok aldri går tom for severdigheter å besøke. Du finner nye lukter og lyder overalt. Hvis du reiser på ferie til Thailand for å oppleve det religiøse og kulturelle, anbefales et besøk til Grand Palace og tempelet Wat Phra Kaeo. Sistnevnte huser en strålende statue av en smaragdgrønn Buddha.

Hoteller i Bangkok finnes i tusentall. Alt fra enkle gjestehus til storslagne femstjerners luksushotell. Noen av de bedre er Shangri-La Hotel Bangkok, Mariott Hotel Bangkok Resort & Spa, Hilton Millennium og Prince Palace. Selv om Thailand er et billig ferieland, er disse i øvre prisklasse av hva overnatting angår. De billigste gjestehusene finner man i nærheten av Khao San Road, hvor de fleste backpackerne overnatter.

De mest kjente områdene i byen er Rattana Kosin, China Town, Bang Lamphu, Sukhumvit og Bangrak. Med sine over 10 millioner innbyggere skulle man tro at byen føles veldig stor, men disse områdene oppleves mer som egne byer i byen. Dra på shopping, kjør tuk-tuk, opplev templer og markeder og kjenn på atmosfæren som en ferie i Bangkok gir deg, så vil du helt sikkert velge å komme tilbake. God Ferie!