Populære plasser i Thailand

Tilbake i 1939 skiftet kongedømmet Siam navn til Thailand, som betyr frihetens land. Mens kongen fortsatt er på plass og generelt elsket av befolkningen, er regjeringen nå et konstitusjonelt monarki. Landet er blant det vakreste og mest interessante i hele Asia, og absolutt en av de mest innbydende til familieferier.

Bangkok, hovedstaden i Thailand, har en av de travleste og mest moderne flyplasser i verden, og den fungerer som døren til underverkene i resten av landet. For en familie eller gruppe på ferie, er nesten hver plassering lett tilgjengelig, og kan tilby overnattingsmuligheter fra det helt enkle til hotell i luksuriøse omgivelser.

Utenfor Bangkok og sørvest i Thailand, er det fremste turistmålet Phuket. Her finner du utallige hoteller, feriesteder og private boliger som kan passe for familier. Kystlinjen er stiplet med grotter, bukter og robuste tropiske øyer, og er et senter for vannsport og seiling.

Lenger sør, er Krabi fortsatt et relativt uberørt område. Herfra kan du øyhoppe til noen av de rundt 200 små øyene utenfor kysten, mange av dem er ubebodde. Mulighetene for dykking, snorkling og bare utforske er uendelige. Vannet er rent, grunnt og ubeskrivelig innbydende.

Blant de tropiske øyene i Thailandsgolfen finner vi Koh Samui. Som tatt fra et maleri om blå himmel, blått hav, hvit sand og grønne fjell. Koh Samui er blant de beste stedene for luksuriøse ferieopplevelser, og dette tropiske paradis kan by på det meste. Det er også mange mindre øyer spredt rundt, som også har enestående herligheter for entusiaster av snorkling og dykking.

Det eldste og kanskje mest fredelige og avslappende turist området heter Hua Hin. Her er det basert på lite natteliv og festing, og du kan leie en bil med sjåfør fra de fleste veikanter, og få din egen private tour av området. Mange andre feriesteder finnes også i dette smilets land, så det er bare å ønske god ferie!