Thailand Reiseguide

Velkommen til min reiseguide om et av de beste reisemål i hele verden. Thailand har lenge vært vært et favoritt-reisemål hos mange nordmenn, og smilets land har utrolig mye å by på, om det er første gangen du er på besøk, eller om du har vært her mange ganger tidligere. Du vil her kunne lese om en del forskjellige feriesteder i Thailand og tips om aktiviteter og utflukter. Kanskje du til og med finner noen tips som kan benyttes på din neste ferie. Om du bare er nyskjerrig på om dette reisemålet passer for deg, er det bare å drømme deg bort til sol, sommer og eviglange strender med vanntemperaturer rundt 30 grader hele året.

Thailand har etterhvert blitt en av de mest besøkte reisemålene hos nordmenn. Det utrolige behagelige klimaet, sammen med spennende storbyer som Bangkok eller Chiang Mai, strandperler som Phuket eller Phi Phi, spennende opplevelser som elefantsafari, besøk til tigere eller slanger, kritthvite strender så langt øyet kan se, gjør Thailand til et både eksotisk og mangfoldig ferieland.

De fleste som reiser hit er opptatt av strandliv og bademuligheter, og du finner dette over hele landet. Men smilets land har så utrolig mye mer å by på. Maten er et kapittel i seg selv, thaimat er kanskje noe av det beste du kan få servert i hele verden, med ferske grønnsaker, gode krydder og en sjømat vi bare kan drømme om i Norge. Dette er en av grunnene til at dette landet er av de mest besøkte landene i hele Asia blant nordmenn.

Om du reiser med ryggsekk, kan du være borte i månedsvis med et relativt stramt budsjett, og fortsatt nyte fantastiske dager på stranden og avslappende kvelder under palmer. Skal du på en to-ukers tur, kommer du til et shopping eldorado, med en mat og kultur som virkelig gjør turen verdt alle timene inne i flyet. Drømmer du om hvite strender og krystallblått hav, er du bare ti timer unna en av de flotteste feriedestinasjonene i hele verden. Unn deg en drømmeopplevelse for livet, og reis på ferie til Thailand!