Koh Lanta en feriedrøm

Koh Lanta i Thailand ligger vakkert til mellom Phi Phi øyene og Krabi. Dette er et ideelt feriested for de som ønsker å utforske en fantastisk og unik natur, superbe hvite sandstrender og korallrev, og det spektakulære livet under vann. Den beste tiden av året for å besøke denne fantastiske øya er fra november til april.

Omtrent 20.000 mennesker bor på Koh Lanta, og et flertall av øyas inntekter kommer fra reiselivsvirksomhet. Kjent som en øy som tilbyr fred og privatliv, er Koh Lanta også et sted for aktiviteter og moro. For eksempel kan du nyte snorkling langs vestkysten. Dette området er også spesiellt kjent for sine korallrev. De beste dykkestedene i Koh Lanta inkluderer Ko Ha, Koh Phi Phi, Hin Daeng, Ko Rok, og Hin Muang. Elefantsafari finner du på Phra Ae Beach og Nui Beach. Besøkende kan også delta i en daglig padletur gjennom en verden av mangroveskog og lokale grotter.

Koh Lanta inneholder 9 flotte strender fra nord til sør. I den nordlige delen finner du den flotte stranden Kor Kwang Beach. Her finner du små øyer hvor du kan spasere over hvis tidevannet er lavt. Denne stranden kan skryte av en lang linje fylt med hvit sand og et krystallklart blått vann, og er det ideelle stedet for å nyte solnedgangen. Dette er en av de mest populære strendene for familier på Koh Lanta. Det rolige og grunne vannet gjør stranden spesielt trygg for barn. Det mangfoldige livet under vannet, gjør denne stranden til en av de beste steder for snorkling og dykking. Kor Kwang Beach er mindre overfylt resten av året, og kan da fint brukes til å spille fotball eller sandvolleyball når tidevannet er lavt.

Denne øya egner seg perfekt til en god og avslappende ferie i flotte omgivelser. Nøl ikke med å besøke denne fantastiske feriedestinasjonen ved ditt neste besøk til Thailand.